Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

poultry meat

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Komparativní analýza vývoje spotřeby vepřového, hovězího a drůbežího masa a masných výrobků v České republice a na Ukrajině
 (Yuliia Yefimova)

2021, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5xq7cn// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
 (Silvie Radomská)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení obliby drůbežího masa a drůběžích masných výrobků u vybraných skupin obyvatelstva
 (Blanka LIŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//hyk8kt// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Vady drůbežího masa - příčiny a možnosti detekce
 (Věra Patková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//coqmjh// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Broiler Welfare and the Consumer: Explaining the Citizen-consumer Gap in the Netherlands.
 (Emmi Suvaal)

2020, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/siygt/ | Mezinárodní teritoriální studia / Evropské vládnutí | Práce na příbuzné téma

Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře
 (Petra Skýpalová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1c8xnv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výskyt genů antibiotické rezistence v drůbežím mase
 (Adéla Himmerová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3g95gs// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma