Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice – Bc. Ivana Ružičová
Bc. Ivana Ružičová
Master's thesis
Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
The impact of meal vouchers on the lunch menu price in the Czech Republic
Abstract:
The aim of this master‘s dissertation is the analysis of the meal vouchers economic aspects impact on the lunch menu price in the Czech Republic. In this master‘s dissertation are highlighted the pros and cons of the meal vouchers and also the influence of meal vouchers on the lunch menu price in the Czech republic. The analytical section is focused on the research of the knowledge resulting from the …viacAbstract:
Predmetom predloženej diplomovej práce je analýza vplyvu ekonomických aspektov straveniek na cenu obedového menu v Českej republike. V práci sú vyzdvihnuté pozitíva a negatíva používania straveniek a tiež vplyv straveniek na cenu obedového menu v krajine. Analytická časť práce sa zameriava na výskum poznatkov, vyplývajúcich z používania straveniek v praxi. V tejto časti práce sú analyzované výsledky …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/met7z/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
- Vedúci: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RUŽIČOVÁ, Ivana. \textit{Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/006pvy/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Zhodnotenie podnikateľského prostredia pre prevádzku bistra v Slovenskej republike
Jaroslav Jurkovský -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Komparácia inovatívnych gastronomických konceptov v Českej republike a na Slovensku
Jakub Haluza -
Cena jako faktor konkurence v hotelnictví
Alexandra Kheysman -
Cena díla a platební podmínka v režimu FIDIC
Michal Kámen -
Právní souvislosti při oceňování nemovitého majetku. Cena obvyklá podle zákona o oceňování majetku a cena zjištěná podle zvláštních předpisů.
Lenka Čiperová -
Cena jako komunikační nástroj
Karel Kuruc -
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Veronika Volfová