Bc. Michaela KREJČÍ

Diplomová práce

Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí

Nutritional value and characteristics of selected varieties of quince
Anotace:
Ve své diplomové práci jsem se věnovala méně tradičnímu jádrovému ovoci {--} kdouloním (Cydonia oblonga Mill.). Celkem bylo analyzováno patnáct odrůd, které jsou soustředěny na pokusné ploše Mendlovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. U jednotlivých plodů bylo provedeno senzorické hodnocení, byla ověřena vhodnost pro přípravu džemů. Dále jsem se zabývala chemickými analýzami plodů a to obsahem …více
Abstract:
In my diploma thesis I applied myself to a less traditional core fruit- quince (Cydonia ob-longa Mill). In total, fifteen types localized on Mendl University of Forestry and Aggie experimental area in Brno have been analyzed. A sensory assessment of individual fruits has been carried out and the applicability for jam production has been verified. Further I considered chemical analysis of the fruits …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2009
Zveřejnit od: 19. 5. 2009
Identifikátor: 12546

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KREJČÍ, Michaela. Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 19. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin