Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni – Ekaterina Artiukhova
Ekaterina Artiukhova
Bachelor's thesis
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni
Product and service quality of selected Italian restaurants in Prague
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje sledování kvality služeb nabízených v pražských restauracích, které se zaměřují na přípravu pokrmů italské kuchyně. Hlavním cílem této práce je provést komplexní analýzu vybraných restauračních podniků, jež nabízejí italskou kuchyni, se zaměřením na městskou část Prahy 5 – Smíchov a následně zhodnotit a porovnat kvalitu jejich služeb. Pro ocenění restaurací byla zvolena kvalitativní …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with monitoring the quality of services offered in Prague restaurants that focus on the preparation of Italian meals. The main objective of this work is to carry out a complex analysis of selected restaurants that offer Italian cuisine, concentrating on the municipal district of Smíchov (Prague 5), and subsequently evaluate and compare the quality of their services. Qualitative …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/l6q8s/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2018
- Supervisor: Mgr. Jiří Holub
- Reader: PhDr. Romana Kratochvílová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ARTIUKHOVA, Ekaterina. \textit{Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University College Prague. 2018. Available from: https://theses.cz/id/0ap98r/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Marketingový výzkum a jeho konkrétní použití ve zvoleném podnikatelském subjektu
Petr Suda -
Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace
Barbora Pobořilová -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
Denisa Jarošová -
Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci
Alina Koltykova -
Hodnocení spokojenosti zákazníků restaurace U Bazalů v Lechovicích
Zdeňka Budínová -
Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
Klára Prouzová -
Současná indická kuchyně a její vliv na britskou gastronomii
Tereza Benetková -
Molekulární gastronomie
Filip Jung