Bc. Martina Voznicová
Master's thesis
Kde se dobře vaří, tam se dobře daří
Where they good cook, there they thrive
Abstract:
Diplomová práce pojednává o problematice vzdělávání v oblasti výživy v České republice i v jiných evropských zemích. Dále se teoretická část práce zabývá stravou ve společnosti, technologií přípravy pokrmů, gastronomickými pravidly, hygienou a bezpečností v oblasti stravování. Pozornost je věnována také znalostem a dovednostem v oblasti přípravy pokrmů ve vztahu ke zdraví. V praktické části jsou popsány …moreAbstract:
The presented thesis deals with the problems of nutrition education in the Czech republic and other european countries. Furthermore, the theoretical part deals with food in society, technology of cooking, culinary rules, hygiene and safety in food. Attention is also given to the knowledge and skills in cooking in relation to health. The practical part describes the results of two examined sets, 50 …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 1. 2017
Identifier:
https://is.muni.cz/th/pdy0p/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 2. 2017
- Supervisor: PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D.
- Reader: Mgr. Jana Spáčilová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineMaster programme / field:
Specializations in Health Science / Dietitian
Theses on a related topic
-
Příprava učitele odborného výcviku kuchař - číšník na výuku předmětu Technologie přípravy pokrmu
Jana Pischová -
Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů
Martin SEDLÁK -
Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole
Martin STÝBLO -
Řešení problematiky obsahu výuky technologie přípravy pokrmů pro obor kuchař - číšník
Jana Pytelová -
Řešení problematiky výuky technologie přípravy pokrmů u slavnostních rautů
Lenka Doležalová -
Technologie přípravy pokrmů ve škole pro tělesně postižené žáky
Kamila Kroupová -
Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví
Miloš Komínek -
Výuka přípravy pokrmů a její technologie na Praktické škole
Kateřina Jirsová