Antonín VÝTISKA

Bakalářská práce

Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.

Production of Whipped Materials and Current Using of New Trends into Products of the Rational Nutrition.
Anotace:
Bakalářská práce "Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy" pojednává krátce o jednotlivých technologiích v klasické cukrářské vý-robě a jejich rozdělení dle odborného zaměření. Zároveň poukazuje na možnosti zavedení nových trendů do sortimentu cukrářských výrobků, například zavedením surovinových směsí a nových surovin do tradiční cukrářské výroby, porovnává …více
Abstract:
The dissertation "Production of whipped materials and current using of new trends into products of the rational nutrition" is focused on some particular technologies in the classical confectionery produktion and on the division according to special spheres. At the same time the dissertation points at some options of the establishement of new trends in assort-ment of confectionery goods, e.g. establishment …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 8. 2012
Zveřejnit od: 24. 8. 2012

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VÝTISKA, Antonín. Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.8.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 24. 8. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii