Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy. – Antonín VÝTISKA
Antonín VÝTISKA
Bakalářská práce
Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.
Production of Whipped Materials and Current Using of New Trends into Products of the Rational Nutrition.
Anotace:
Bakalářská práce "Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy" pojednává krátce o jednotlivých technologiích v klasické cukrářské vý-robě a jejich rozdělení dle odborného zaměření. Zároveň poukazuje na možnosti zavedení nových trendů do sortimentu cukrářských výrobků, například zavedením surovinových směsí a nových surovin do tradiční cukrářské výroby, porovnává …víceAbstract:
The dissertation "Production of whipped materials and current using of new trends into products of the rational nutrition" is focused on some particular technologies in the classical confectionery produktion and on the division according to special spheres. At the same time the dissertation points at some options of the establishement of new trends in assort-ment of confectionery goods, e.g. establishment …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 8. 2012
Zveřejnit od: 24. 8. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VÝTISKA, Antonín. \textit{Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/0bx61n/.
Jak správně citovat práci
VÝTISKA, Antonín. Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.8.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 8. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Technologický postup výroby těla rozvaděče podlahového topení
David Šmerda -
Technologický postup výroby součásti pomocí kovového 3D tisku
Petra Nejezchlebová -
Technologický postup výroby sonotrody pro ultrazvukové svařování.
Jan TRČKA -
Technologický postup výroby implantátu
Petr Hamáček -
Technologický postup výroby brýlových obrub metodou frézování
Lucie Malíková -
MODEL VLIVU INOVACE VÝROBKU NA TECHNOLOGICKÝ POSTUP A USPOŘÁDÁNÍ VÝROBY
Patrik POLÁŠEK -
MODEL VLIVU INOVACE VÝROBKU NA TECHNOLOGICKÝ POSTUP A USPOŘÁDÁNÍ VÝROBY
Patrik POLÁŠEK -
Technologický postup výroby rámu vstřikovací formy
Michal Zezulka