Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy. – Antonín VÝTISKA
Antonín VÝTISKA
Bachelor's thesis
Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.
Production of Whipped Materials and Current Using of New Trends into Products of the Rational Nutrition.
Abstract:
Bakalářská práce "Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy" pojednává krátce o jednotlivých technologiích v klasické cukrářské vý-robě a jejich rozdělení dle odborného zaměření. Zároveň poukazuje na možnosti zavedení nových trendů do sortimentu cukrářských výrobků, například zavedením surovinových směsí a nových surovin do tradiční cukrářské výroby, porovnává …moreAbstract:
The dissertation "Production of whipped materials and current using of new trends into products of the rational nutrition" is focused on some particular technologies in the classical confectionery produktion and on the division according to special spheres. At the same time the dissertation points at some options of the establishement of new trends in assort-ment of confectionery goods, e.g. establishment …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 8. 2012
Accessible from:: 24. 8. 2012
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VÝTISKA, Antonín. \textit{Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2012. Available from: https://theses.cz/id/0bx61n/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
VÝTISKA, Antonín. Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.8.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 24. 8. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Technologický postup výroby těla rozvaděče podlahového topení
David Šmerda -
Technologický postup výroby součásti pomocí kovového 3D tisku
Petra Nejezchlebová -
Technologický postup výroby implantátu
Petr Hamáček -
Technologický postup výroby sonotrody pro ultrazvukové svařování.
Jan TRČKA -
Technologický postup výroby brýlových obrub metodou frézování
Lucie Malíková -
MODEL VLIVU INOVACE VÝROBKU NA TECHNOLOGICKÝ POSTUP A USPOŘÁDÁNÍ VÝROBY
Patrik POLÁŠEK -
MODEL VLIVU INOVACE VÝROBKU NA TECHNOLOGICKÝ POSTUP A USPOŘÁDÁNÍ VÝROBY
Patrik POLÁŠEK -
Technologický postup výroby rámu vstřikovací formy
Michal Zezulka