Analýza služeb ve vybraných restauracích Ambiente – Bc. Tereza Mayerová
Bc. Tereza Mayerová
Diplomová práce
Analýza služeb ve vybraných restauracích Ambiente
Analysis of services in selected restaurants Ambiente
Anotace:
Diplomová práce zkoumá pomocí šetření metodou mystery shopping vybrané restaurace Ambiete. V první části se věnuje popisu gastronomie, řeší kvalitu gastronomických služeb, strategickou koncepci, systém sledování kvality služeb a v neposlední řadě metodu mystery shopping. V praktické části je podrobně popsána společnost Ambiente, její vývoj, současná situace, franchising, následný průzkum a hodnocení …víceAbstract:
This thesis examines through mystery shopping survey method selected restaurants Ambiente. The first part is devoted to the description of gastronomy, addressing the quality of catering services, strategic concept, a system to monitor the quality of services and finally the method of mystery shopping. The practical part is described Ambiente company, its development, current situation, franchising …víceKlíčová slova
Gastronomie kvalita služba restaurace Ambiente gastronomy quality services restaurants franchising
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11085/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Věra Vyhnisová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MAYEROVÁ, Tereza. \textit{Analýza služeb ve vybraných restauracích Ambiente}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/0c23a8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Franšíza ako forma podnikania v hotelierstve a gastronomii
Miriama Szabóová -
Marketingová komunikácia vo franchisingu - výber optimálnej komunikačnej stratégie, resp. mixu
Angelika Škorníková -
Analýza konceptu restaurace Podolka
Barbora Pospíšilová -
Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci
Alina Koltykova -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
Denisa Jarošová -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Matica kapacit sluzba/miesto o pacientov s Alzheimerovou chorobou v CR/SR v kontexte prevalencie choroby
Lenka Štvrtecká -
Evropská služba pro vnější činnost - nadnárodní diplomatická služba
Michaela Kičmerová