Možnosti technologického spracovania menej známych ovocných druhov – Bc. Denis Nečas
Bc. Denis Nečas
Diplomová práce
Možnosti technologického spracovania menej známych ovocných druhov
Možnosti technologického zpracování méně známých ovocných druhů
Anotace:
Diplomová práce na téma Možnosti technologického zpracování méně známých ovocných druhů je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popsány obsahové látky méně známých ovocných druhů. Rovněž jsou vybrané druhy méně známých ovocných druhů ovoce jako aronia, rakytník řešetlákový, jeřáb ptačí, jeřáb oskeruše. Poslední pasáž teoretické části je zaměřena na možnosti zpracování …víceAbstract:
The diploma thesis with the topic: Possibilities of Technological Processing of Less Known Fruit Species is divided into theoretical and practical part. The theoretical part describes the ingredients of mentioned fruit species. There are also selected species of less-known fruit species such as aronia, sea buckthorn, rowan, sorb tree described closely. The last passage of the theoretical part is focused …víceAbstract:
Diplomová práca na tému Možnosti technologického spracovania menej známych ovocných druhov je rozdelená na časť teoretickú a praktickú. V teoretickej časti sú popísané obsahové látky menej známych ovocných druhov. Taktiež sú vybrané druhy menej známych ovocných druhov ovocia ako aronia, rakytník rešetliakový, jarabina vtáčia, jarabina oskorušová. Posledná pasáž teoretickej časti je zameraná na možnosti …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Dr. Ing. Anna Němcová
- Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Zahradnictví
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj antioxidační kapacity v průběhu mléčného kvašení zeleniny.
Eva Pavloušková -
Vliv vodního stresu na obsah fenolických sloučenin a antioxidační kapacity v hlizách brambor
Markéta Strankmüllerová -
Elektrochemické stanovení celkové antioxidační kapacity u vybraných nápojů
Edita Vavrečková -
Studium antioxidační kapacity zrna ječmene a sladu
Vít Mareček -
Vliv stresu suchem na obsah vitaminu C a antioxidační kapacity v hlízách brambor
Tereza Kvapilová -
Studium antioxidační kapacity vybraných druhů drobného ovoce
Hana Hromadová -
Hodnocení antioxidační kapacity u vybraných ovocných nápojů
Bára Richterová -
Implementace protokolu IPv6 do regionální sítě ROWANet
Petr Svoboda