Bc. Denis Nečas

Diplomová práce

Možnosti technologického spracovania menej známych ovocných druhov

Možnosti technologického zpracování méně známých ovocných druhů
Anotace:
Diplomová práce na téma Možnosti technologického zpracování méně známých ovocných druhů je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popsány obsahové látky méně známých ovocných druhů. Rovněž jsou vybrané druhy méně známých ovocných druhů ovoce jako aronia, rakytník řešetlákový, jeřáb ptačí, jeřáb oskeruše. Poslední pasáž teoretické části je zaměřena na možnosti zpracování …více
Abstract:
The diploma thesis with the topic: Possibilities of Technological Processing of Less Known Fruit Species is divided into theoretical and practical part. The theoretical part describes the ingredients of mentioned fruit species. There are also selected species of less-known fruit species such as aronia, sea buckthorn, rowan, sorb tree described closely. The last passage of the theoretical part is focused …více
Abstract:
Diplomová práca na tému Možnosti technologického spracovania menej známych ovocných druhov je rozdelená na časť teoretickú a praktickú. V teoretickej časti sú popísané obsahové látky menej známych ovocných druhov. Taktiež sú vybrané druhy menej známych ovocných druhov ovocia ako aronia, rakytník rešetliakový, jarabina vtáčia, jarabina oskorušová. Posledná pasáž teoretickej časti je zameraná na možnosti …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Dr. Ing. Anna Němcová
  • Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta