Radek OLIVER

Bachelor's thesis

Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii

Rational, and other forms of alternative nutrition in gastronomy.
Abstract:
Tato práce pojednává o typech a začlenění forem alternativní výživy do stravovacích systémů v gastronomii.
Abstract:
This paper discusses typs alternative nutrition and their incorporation into food systems in gastronomy.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 21900

Thesis defence

  • Supervisor: Mgr. Dagmar Švecová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

OLIVER, Radek. Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy

Theses on a related topic