Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii – Radek OLIVER
Radek OLIVER
Bachelor's thesis
Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii
Rational, and other forms of alternative nutrition in gastronomy.
Abstract:
Tato práce pojednává o typech a začlenění forem alternativní výživy do stravovacích systémů v gastronomii.Abstract:
This paper discusses typs alternative nutrition and their incorporation into food systems in gastronomy.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
21900
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
OLIVER, Radek. Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Raw strava ve výživě člověka
Jana Novotná -
Strava jako téma dietetiky ve vybraných dílech 16. století.
Jana SENEŠIOVÁ -
Raw strava
Lucie Kovaříková