Bc. Anna Poukarová

Diplomová práce

Porovnání senzorické jakosti šunek v závislosti na receptuře

Comparison of the sensory quality of the hams, depending on the formulation
Anotace:
Diplomová práce se zabývá hodnocením jakosti masných výrobků s ohledem na chemické a senzorické ukazatele. Jsou zde popsány metody stanovení jejich základních složek, jako jsou bílkoviny, tuk, voda, sůl a jiné doplňující ukazatele. Dále jsou uvedeny možné způsoby senzorického hodnocení jakosti. Závěr teoretické části uvádí inovace ve výrobě masných výrobků. Jsou zde popsány suroviny zvyšující nutriční …více
Abstract:
This diploma thesis deals with evaluation of the quality of meat products considering chemical and sensory indicators. There are described methods for determining their constituents, such as proteins, fat, water, salt and other additional parameters. Below are mentioned possible ways of sensory evaluation of quality. Conclusion of the theoretical part presents innovation in the production of meat products …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2016
  • Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Alena Saláková, externi

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Žádám o vyloučení své diplomové práce ze zveřejnění, podle směrnice č.5/2013 v souladu s § 47b zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách, ve znění pozdějších předpisů.
I herewith request that my Diploma thesis is excluded from the open public access granted in accordance with the Section 47b of Act No. 111/1998 Coll., on Higher Education Institutions and the alterations and amendments thereto.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta