Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR. – Bc. Eva TRČKOVÁ
Bc. Eva TRČKOVÁ
Master's thesis
Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR.
Quantification of food supplements utilization by population in Czech Republic.
Abstract:
Cílem této diplomové práce bylo zjistit a statisticky vyhodnotit míru informovatelnosti a zájem o doplňky stravy, potravní doplňky a potraviny určené pro zvláštní výživu mezi obyvateli České republiky. Za tímto účelem byl sestaven dotazník, pomocí kterého byl výzkum proveden.Abstract:
The main aim of this diploma work was to determine and statistically assess the degree of the awareness and interest in diet and food supplements and foodstuffs intended for particular nutrition within the citizens of the Czech Republic. The research was carried out by the questionaire complied just for this objective.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier:
21585
Thesis defence
- Date of defence: 30. 5. 2011
- Supervisor: Ing. Ladislava Mišurcová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
TRČKOVÁ, Eva. \textit{Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR.}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2011. Available from: https://theses.cz/id/0gaan7/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
TRČKOVÁ, Eva. Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR.. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Vápník v potravinách určených pro vegany a vegetariány
Lucie Nowáková -
Potraviny pro zvláštní výživu
Tereza Smětalová -
Povrchová úprava speciálních výrobků ze dřeva určených pro styk s potraviny
Karolína Hodovská -
Plastové obaly pro styk s potravinami - text pro samostatné čtení žáka základní školy
Lukáš SVĚTNICKÝ -
Posouzení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny
Jan Tihelka -
Procesní kontaminanty v potravinách určených pro ´zdravou´ výživu
Anna Průšová -
Zelená řasa Chlorella pyrenoidosa jako potravní doplněk výživy- možnosti využití, účinky a dostupnost na našem trhu
Eva PATOČKOVÁ -
Potravní doplňky ve sportu
Jiří Zimula