Bc. Alexandra Pavlovičová
Master's thesis
Spotřebitelské chování
Consumer behavior
Abstract:
The master thesis "Consumer Behaviour" is focused on the identification of factors that influence sushi bar customers and shape their consumer behaviour. This thesis focuses mainly on one selected establishment, but is not limited to it and also identifies factors of customers of other sushi bars who could be potential customers of the selected establishment. Further, this thesis will provide a set …moreAbstract:
Diplomová práca „Spotrebiteľské správanie“ je zameraná na identifikáciu faktorov, ktoré ovplyvňujú zákazníkov sushi barov a formujú ich spotrebiteľské správanie. Táto práca je sústredená najmä na jeden vybraný podnik, avšak nie je limitovaná iba naň a identifikuje faktory aj zákazníkov iných sushi barov, ktorí by mohli byť potencionálnymi zákazníkmi vybraného podniku. Ďalej táto práca prinesie sadu …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2024
Identifier:
https://is.muni.cz/th/vre8c/
Thesis defence
- Date of defence: 18. 6. 2024
- Supervisor: Ing. Ladislava Kuchynková, Ph.D.
- Reader: Mgr. et Mgr. Tomáš Ondráček, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasaryk University
Faculty of Economics and AdministrationMaster programme / field:
Business Management / Business Management
Theses on a related topic
-
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
Barbora Křížková -
Business Plan for Café-bar "Ave"
Khashimzhan Arziyev -
Marketingový výzkum pro Stolní tenis a Hravý bar
Barbora Blechová -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
Jan Pavlíček -
Marketingová strategie kavárny Legenda Café bar Est. 2014
Michal Muláček -
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
Anna Borovcová -
Informační systém pro Chiquita Fruit Bar
Tomáš Paulďuro -
Research on the Perception of Progress Bar Distortions
Marek Augustin