Jana NOVÁKOVÁ

Bakalářská práce

L'INDUSTRIE AGROALIMENTAIRE EN ALSACE

The food industry of Alsace - tradition and present
Abstract:
The topic of the food industry in Alsace deals with food production, which is closely related to agriculture. The aim is to observe the area of cultivation or farming based on reading of the map, and also to create a comparative table of industrial enterprises. It also includes a glossary of technical terms of food processing. The theoretical part is divided into tradition and present. Tradition describes …více
Abstract:
Téma potravinářský průmysl v Alsasku se zabývá potravinářskou výrobou, která úzce souvisí se zemědělstvím. Cílem práce je vypozorovat oblasti pěstování či chovu na základě čtení z mapy, dále také vytvořit srovnávací tabulky průmyslových podniků. Součástí je i glosář odborných výrazů z potravinářství. Teoretická část se dělí na tradici a současnost. Tradice popisuje historii alsaského kraje ve spojení …více
 
 
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2015
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Doc. PhDr. Marie Fenclová, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NOVÁKOVÁ, Jana. L'INDUSTRIE AGROALIMENTAIRE EN ALSACE. Plzeň, 2015. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta filozofická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta filozofická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/

ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

Fakulta filozofická

Bakalářský studijní program / obor:
Filologie / Cizí jazyky pro komerční praxi v kombinaci angličtina - francouzština