L'INDUSTRIE AGROALIMENTAIRE EN ALSACE – Jana NOVÁKOVÁ
Jana NOVÁKOVÁ
Bakalářská práce
L'INDUSTRIE AGROALIMENTAIRE EN ALSACE
The food industry of Alsace - tradition and present
Abstract:
The topic of the food industry in Alsace deals with food production, which is closely related to agriculture. The aim is to observe the area of cultivation or farming based on reading of the map, and also to create a comparative table of industrial enterprises. It also includes a glossary of technical terms of food processing. The theoretical part is divided into tradition and present. Tradition describes …víceAbstract:
Téma potravinářský průmysl v Alsasku se zabývá potravinářskou výrobou, která úzce souvisí se zemědělstvím. Cílem práce je vypozorovat oblasti pěstování či chovu na základě čtení z mapy, dále také vytvořit srovnávací tabulky průmyslových podniků. Součástí je i glosář odborných výrazů z potravinářství. Teoretická část se dělí na tradici a současnost. Tradice popisuje historii alsaského kraje ve spojení …více
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2015
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Doc. PhDr. Marie Fenclová, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
NOVÁKOVÁ, Jana. L'INDUSTRIE AGROALIMENTAIRE EN ALSACE. Plzeň, 2015. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta filozofická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta filozofickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta filozofickáBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Cizí jazyky pro komerční praxi v kombinaci angličtina - francouzština
Práce na příbuzné téma
-
Potravinářský průmysl ve Frýdku -Místku z hlediska památkové péče
Markéta ŠIFTAŘOVÁ -
Tržní selhání jako důvod pro vládní intervence? (český potravinářský průmysl)
Filip Degl -
Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl
Ondřej STAŇO -
Inteligentní obaly pro použití v potravinářství
Aneta Hošťálková -
Nanotechnologie v potravinářství
Martina Synková -
Využití enzymu tyrozinázy v potravinářství
Sofiia Lymarenko -
Využití vedlejších produktů z potravinářství a premixů v krmných směsích pro cvrčka domácího
Hana Necpalová -
Houby a jejich význam v potravinářství
Martina Piroutková