Podnikatelský záměr na založení potravinářské firmy (FO) – Ing. Lukáš Secký, DiS.
Ing. Lukáš Secký, DiS.
Bakalářská práce
Podnikatelský záměr na založení potravinářské firmy (FO)
The business plan for establishing a food company (IE)
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je vytvořit podnikatelský záměr na založení potravinářské živnosti. První část práce tvoří teoretický úvod do problematiky. Praktická část uvádí rozbor stávajícího stavu, návrh řešení, jeho financování a návratnost investice.Abstract:
The aim of this thesis is to create a business plan to establish a food company. First part of the work is forming theoretic introduction to the problems. Practical part features analysis current state, proposal of solving, financing, and return rate of investments.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2011
Identifikátor:
https://is.sting.cz/th/jwcjy/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2011
- Vedoucí: Ing. Bohumil Pexídr
- Oponent: Ing. Vladimír Fisch
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Akademie StingAkademie Sting
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Organizace a řízení malých a středních firem
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelsky záměr na zřízení řetězce fitness centra Stellae v České republice
Denis Král -
Podnikatelský záměr nového ubytovacího zařízení
Veronika Dědková -
Podnikatelský plán pro vybraný podnikatelský záměr
Martin VILDT -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
Jan Pavlíček -
Podnikatelský záměr nového ubytovacího zařízení
Martin Klaus -
Podnikatelský záměr na základě tržní analýzy, finanční analýzy a vlivu okolí podniku
Svatopluk Janek -
Podnikatelský záměr na základě tržní analýzy, finanční analýzy a vlivu okolí podniku
Lukáš Donné -
Podnikatelský záměr na základě tržní analýzy, finanční analýzy a vlivu okolí podniku
Zdeněk Hrabal