Chelsea Mosslerová

Bakalářská práce

Analýza chování spotřebitele v oblasti gastronomie v období koronaviru v Olomouci

Analysis of Consumer Behavior in the Field of Gastronomy During the Coronavirus Period in Olomouc
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou chování spotřebitelů v oblasti gastronomie. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy marketingu, spotřebního chování, marketingové komunikace a gastronomie. V praktické části práce je vyhodnocen výzkum zaměřený na chování spotřebitelů v období koronaviru v Olomouci.
Abstract:
This bachelor thesis is focused on consumer analysis in gastronomy area. In the theoretical part are defined basic knowledges of marketing, consumer behavior, marketing comunicatinon and gastronomy. It the practical part is evaluated research targeted on consumer behavior in Covid-19 period in Olomouc.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 6. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Petra Barešová, MSc, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Mosslerová, Chelsea. Analýza chování spotřebitele v oblasti gastronomie v období koronaviru v Olomouci. Zlín, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe