Vliv mimokořenové výživy na technologickou kvalitu cukrovky – Martin Běloch
Martin Běloch
Bakalářská práce
Vliv mimokořenové výživy na technologickou kvalitu cukrovky
The influence of non-root nutrition on the technological quality of sugar beet
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá Vlivem mimokořenové výživy na technologickou kvalitu cukrovky. První část bakalářské práce je zaměřena na obecná fakta. Tato část pojednává o původu cukrovky, její botanice, agrotechnice, hnojení, založení porostu, regulaci chorob a škůdců včetně zaplevelení. Dále jsou v této části zahrnuty informace o chemickém složení a technologické kvalitě bulev a jejich následném využití …víceAbstract:
This Bachelor thesis deals with the influence of non-root nutrition on the technological quality of sugar beet. The first part of this thesis is focused on general facts. This section discusses the origin of sugar beet, its botany, agriculture technology, fertilization, establishment, control of diseases and pests including control of weeds. Additionally, this section includes information about chemical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Influence of Microbiological Quality of Raw Milk on the Technological Parameters
Kamila Nováková -
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití zrna barevné pšenice
Romana Šebestíková -
Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
Markéta KYPTOVÁ -
Influence of special nutrition on the quality of sugar beet production
Joany Lizet Hernandez Kong -
The Development of Methods for Root Phenotyping in Field Crops and Evaluation of the Impact of Environmental Stress and Plant Nutrition of Root Architecture
Wutthida Rattanapichai -
Vliv různých způsobů ošetřování půdy ve vinici na výživu révy vinné, výnos a kvalitu hroznů
Monika Tesařová -
Vliv výživy na výnos a jakost řepy cukrové
Romana Pamánková -
Towards smart Dairy nutrition (SDN): Improving sustainability and economics of Dairy production
Manfred Schönleben
Název
Vložil
Vloženo
Práva