Bc. Barbora Přesličková

Master's thesis

Senzorická analýza holandských sýrů skladovaných pod různými nátěry

Sensory analysis of Dutch cheeses stored under different coatings
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou holandských sýrů skladovaných pod různými nátěry. Cílem této práce bylo sledovat změny chemických a senzorických ukazatelů sýrů holandského typu zabalených do dvou typů zracích obalů (polymerní nátěr -- Plasticoat a sýrařský vosk) v průběhu prodloužené doby zrání. Výsledky chemické a senzorické analýzy prokazují, že použití různých typů zracích obalů ovlivňuje …viac
Abstract:
This thesis deals with sensory analysis of Dutch cheeses stored under different coatings. The aim of this study was to investigate changes in the chemical and sensory characteristics of Dutch-type cheese wrapped in two types of ripening rinds (polymer coating - Plasticoat and curd wax) during the extended period of maturation. The results of chemical and sensory analysis show that the use of different …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Táňa Lužová, Ph.D.
  • Oponent: Martin Skýpala, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses 0m1orf 0m1orf/2
11. 5. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
11. 5. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.