Efektivní nakládání s odpady v potravinářském průmyslu firmy Mondelez International – Michaela NOVOTNÁ
Michaela NOVOTNÁ
Bakalářská práce
Efektivní nakládání s odpady v potravinářském průmyslu firmy Mondelez International
Efficient waste management in the food industry firms Mondelez International
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zmapování odpadů, vznikajících při výrobě trvanlivého pečiva v potravinářském závodě Mondel?z International, Lovosice v období 2012 2015 a následné nakládání s nimi. Efektivním nakládáním by mělo být docíleno nula skládkovaného odpadu. V první části této bakalářské práce je provedena rešeršní část. V rešeršní části je popsaná základní legislativa Zákon č. 185/2001 Sb …víceAbstract:
The goal of this thesis is mapping of the waste creation and their disposal in Mondelez International, DELI factory in period from 2012 to 2015. The focus of my intervention is zero landfilled waste. In the first part of this bachelor thesis is performed a search section. In the search section describes the basic legislation law No. 185/2001 Sb., about wastes, law No. 477/2001 Sb., about packages, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 11. 2015
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Richter, Ph.D., EUR ING
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOVOTNÁ, Michaela. \textit{Efektivní nakládání s odpady v potravinářském průmyslu firmy Mondelez International}. Online. Bakalářská práce. Ústí nad Labem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/0mxyqw/.
Jak správně citovat práci
NOVOTNÁ, Michaela. Efektivní nakládání s odpady v potravinářském průmyslu firmy Mondelez International. Ústí nad Labem, 2015. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta životního prostředí
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta životního prostředíUNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Fakulta životního prostředíBakalářský studijní program / obor:
Inženýrská ekologie / Ochrana životního prostředí v průmyslu
Práce na příbuzné téma
-
Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice
Václav Maťátko -
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
Kateřina Matějková -
Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek
Lucie Lamačová -
Vývoj sušenek s přídavkem hmyzí moučky
Kateřina Tichá -
Odpad z výroby olova – charakteristika a možnosti využití
Martin Engliš