Úloha vlastníka v personálním řízení malého podniku – Bc. Hana Houdková
Bc. Hana Houdková
Bakalářská práce
Úloha vlastníka v personálním řízení malého podniku
Owner as Human Resources Manager in small restaurant
Anotace:
Cílem práce je posoudit roli a úkoly vlastníka v personálním řízení malé restaurace, a to zejména v procesech formování pracovního týmu a nastavení systému odměňování a motivace. Práce se zaměřuje na činnosti související s vytvořením pracovního kolektivu nově vznikající restaurace. Teoretická část je zaměřena na stanovení důležitých personálních činností a způsobu jejich provádění podle teoretické …víceAbstract:
The aim of this work is to evaluate the role and tasks of the owner in personnel management of a small restaurant, especially in the process of forming a working team and adjusting system of remuneration and motivation. This work is focused on actions related to creating a working collective of a new incipient restaurant. Theoretical part is focused on assessment of important personnel activities and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13054/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
- Vedoucí: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.
- Oponent: Ing. Martina Beránek
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOUDKOVÁ, Hana. \textit{Úloha vlastníka v personálním řízení malého podniku}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/0nlz32/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský záměr nově vznikající restaurace
Monika Fangová -
Podnikatelský plán restaurace
Luboš Orlich -
Marketingový plán na založení restaurace
Karolína Pavlačková -
Marketingový plán nově vznikající společnosti v oblasti gastronomie
Lucie Hajdová -
An Analysis of Human Resource Management in a Selected Small Company
Martina Hanáková -
Analysis of Human Resource Management Practices in Small and Micro Enterprises in Czech Republic
Elisabeth Lange -
Personalistika v rodinném podniku
Martina Karasová -
Konflikty rolí - manažer podniku je zároveň vlastník, manažer podniku není vlastník - z pohledu vedení účetnictví
Lucie Nováková