Dopad pandemie Covid-19 na oblast stravovaní a pohostinství v České republice – Veronika Brydláková
Veronika Brydláková
Bakalářská práce
Dopad pandemie Covid-19 na oblast stravovaní a pohostinství v České republice
Impact of the Covid-19 pandemic on food and beverage service activities in Czech Republic
Anotace:
Brydláková, V. Dopad pandemie Covid-19 na oblast stravování a pohostinství v České republice. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2021. Bakalářská práce se věnuje analýze tržeb v pohostinství a stravování v České republice od roku 2010 do ledna roku 2021. V teoretické části jsou popsány zá-kladní pojmy stravování, pohostinství a cestovního ruchu. V této části je dále popsána pandemie …víceAbstract:
Brydláková, V. Impact of the Covid-19 pandemic on food and beverage service activities in Czech Republic. Bachelor thesis. Brno: Mendel University, 2021. This bachelor thesis is centred on the analysis of sales in food and beverage service activities in Czech Republic from 2010 to January 2021. The theoretical part describes the basic concepts of catering, hospitality and tourism. This part further …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Kateřina Žáková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BRYDLÁKOVÁ, Veronika. \textit{Dopad pandemie Covid-19 na oblast stravovaní a~pohostinství v~České republice}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/0pz1gg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor / specializace:
Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický / Účetnictví a daně
Práce na příbuzné téma
-
Application of Pinterest as a marketing tool for Bloggers in the food and beverage industry
Nerva Vikramshekhar -
Digital marketing trends in food and beverage industry
Ulviyya Movla-zada -
Food and beverage consumption trends following KOLs: an explosive phenomenon in Vietnam
Chi Mai Nguyen -
The application of a subscription-based business model in the food and beverage industry
Aiman Al Masani -
Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence
Tereza Kalouskova -
Využitie revenue managementu v oblasti Food and Beverage
Adela Džambová -
PROBLEMATIKA FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENTU V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM
Martin Barák -
Dopad covidové krize na hospodaření podniků v sektoru ubytování, stravování a pohostinství v ČR a Německu
Mariia Selifanova