Veronika Brydláková

Bakalářská práce

Dopad pandemie Covid-19 na oblast stravovaní a pohostinství v České republice

Impact of the Covid-19 pandemic on food and beverage service activities in Czech Republic
Anotace:
Brydláková, V. Dopad pandemie Covid-19 na oblast stravování a pohostinství v České republice. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2021. Bakalářská práce se věnuje analýze tržeb v pohostinství a stravování v České republice od roku 2010 do ledna roku 2021. V teoretické části jsou popsány zá-kladní pojmy stravování, pohostinství a cestovního ruchu. V této části je dále popsána pandemie …více
Abstract:
Brydláková, V. Impact of the Covid-19 pandemic on food and beverage service activities in Czech Republic. Bachelor thesis. Brno: Mendel University, 2021. This bachelor thesis is centred on the analysis of sales in food and beverage service activities in Czech Republic from 2010 to January 2021. The theoretical part describes the basic concepts of catering, hospitality and tourism. This part further …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Kateřina Žáková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta