Lucie Korábová
Bachelor's thesis
Kulturně-historický potenciál Maďarska
Cultural and Historical Potential of Hungary
Abstract:
Cílem bakalářské práce je vystihnout potenciál cestovního ruchu Maďarska se zaměřením na oblast jihu Velké maďarské nížiny z trochu jiného pohledu, než jsme dosud byli zvyklí. Hlavními body jsou maďarské lázeňství a tradiční gastronomie ve vybraném regionu. V práci je popsán potenciál těchto atraktivit a zároveň jejich následné možné využití. V části zabývající se lázeňským turismem je pohlíženo na …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2010
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB589
Thesis defence
- Date of defence: 28. 5. 2010
- Supervisor: Jiří Štyrský
- Reader: Jiří Šípek
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec Králové. ArchivUniverzita Hradec Králové
UHK, Fakulta informatiky a managementuBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
Adam Mezihorák -
Gastronomie a cestovní ruch - zájezdy pro gurmány
Tatiana Agafontseva -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
Vanessa van Bebber