Kulturně-historický potenciál Maďarska – Lucie Korábová
Lucie Korábová
Bakalářská práce
Kulturně-historický potenciál Maďarska
Cultural and Historical Potential of Hungary
Anotace:
Cílem bakalářské práce je vystihnout potenciál cestovního ruchu Maďarska se zaměřením na oblast jihu Velké maďarské nížiny z trochu jiného pohledu, než jsme dosud byli zvyklí. Hlavními body jsou maďarské lázeňství a tradiční gastronomie ve vybraném regionu. V práci je popsán potenciál těchto atraktivit a zároveň jejich následné možné využití. V části zabývající se lázeňským turismem je pohlíženo na …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2010
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB589
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2010
- Vedoucí: Jiří Štyrský
- Oponent: Jiří Šípek
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec Králové. ArchivUniverzita Hradec Králové
UHK, Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Boeing 747: Ikona leteckého průmyslu a jeho globální dopad na cestovní ruch
Pavlína Šedá -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
Adam Mezihorák -
Gastronomie a cestovní ruch - zájezdy pro gurmány
Tatiana Agafontseva