Postupy odhalení falšování koření a kořenících směsí – Bc. Kateřina Chrudimská
Bc. Kateřina Chrudimská
Bakalářská práce
Postupy odhalení falšování koření a kořenících směsí
Procedures for detecting adulteration of spices and seasoning mixtures
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHRUDIMSKÁ, Kateřina. \textit{Postupy odhalení falšování koření a kořenících směsí}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/0vveqd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.