Postupy odhalení falšování koření a kořenících směsí – Bc. Kateřina Chrudimská
Bc. Kateřina Chrudimská
Bachelor's thesis
Postupy odhalení falšování koření a kořenících směsí
Procedures for detecting adulteration of spices and seasoning mixtures
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHRUDIMSKÁ, Kateřina. \textit{Postupy odhalení falšování koření a kořenících směsí}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/0vveqd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.