Bc. Tomáš Macek

Diplomová práce

Vliv zbytků po zpracování technického konopí na senzorickou kvalitu kuřecího masa

Effect of residues after processing of technical hemp on the sensory quality of chicken meat
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá vlivem konopných výlisků a konopné herby obsažených v krmných směsích brojlerů na senzorickou jakost kuřecího masa. Pokusným skupinám brojlerů ROSS 308 byla podávána krmná směs obsahující 1) 2,5 % konopných výlisků, 2) 2 % konopných výlisků + 0,5 % konopné herby a 3) 1 % konopné herby. Poslední skupinou byla kontrola, která konopné produkty neobsahovala. Po skončení experimentu …více
Abstract:
This master thesis deals with the influence of hempseed cakes and hemp herbs contained in broiler feed mixtures on the sensory quality of chicken meat. Experimental groups of ROSS 308 broilers were given a feed mixture containing 1) 2.5 % hempseed cakes, 2) 2 % hempseed cakes + 0.5 % hemp herbs and 3) 1 % hemp herbs. The last group was Control that contained no hemp products. During the experiment …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Šárka Hošková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta