Vliv zbytků po zpracování technického konopí na senzorickou kvalitu kuřecího masa – Bc. Tomáš Macek
Bc. Tomáš Macek
Diplomová práce
Vliv zbytků po zpracování technického konopí na senzorickou kvalitu kuřecího masa
Effect of residues after processing of technical hemp on the sensory quality of chicken meat
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá vlivem konopných výlisků a konopné herby obsažených v krmných směsích brojlerů na senzorickou jakost kuřecího masa. Pokusným skupinám brojlerů ROSS 308 byla podávána krmná směs obsahující 1) 2,5 % konopných výlisků, 2) 2 % konopných výlisků + 0,5 % konopné herby a 3) 1 % konopné herby. Poslední skupinou byla kontrola, která konopné produkty neobsahovala. Po skončení experimentu …víceAbstract:
This master thesis deals with the influence of hempseed cakes and hemp herbs contained in broiler feed mixtures on the sensory quality of chicken meat. Experimental groups of ROSS 308 broilers were given a feed mixture containing 1) 2.5 % hempseed cakes, 2) 2 % hempseed cakes + 0.5 % hemp herbs and 3) 1 % hemp herbs. The last group was Control that contained no hemp products. During the experiment …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Šárka Hošková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie
Práce na příbuzné téma
-
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Vietnam.
Thanh Nga Luu -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
Analysis of fatty acids and volatile components of different types of edible insects
Dominique Cero -
Monitoring of volatile substances in the meat
Many Eath -
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková