Analýza spotřeby vybraných potravin v ČR – Lenka Kymlová
Lenka Kymlová
Master's thesis
Analýza spotřeby vybraných potravin v ČR
Analysis of consumption of selected foodstuffs in the CR
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá zhodnocením vývoje spotřeby vybraných potravin v České republice za období let 1989-2019. Jelikož je stále rozšířenější bezmasé stravování a nahrazování živočišných produktů rostlinnými, je sledován především vývoj spotřeby masa, ryb, mléčných výrobků, vajec, ovoce a zeleniny, přičemž data vychází ze statistik Českého statistického úřadu. Pro vyhodnocení výsledků byl použit …viacAbstract:
The diploma thesis evaluates the development of the consumption of selected foods in the Czech Republic for the period 1989-2019. Analysing data from the Czech Statistical Office on the consumption of a wide variety of foods, it is possible to monitor changes in consumer choice and dietary habits. Specifically, this thesis identifies a growing trend towards plant-based diets usurping more traditional …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 3. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Jiří Mach, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme:
Public Administration and Regional Development
Práce na příbuzné téma
-
Alternativní způsoby stravování u sportovců
Anna Vondráková -
Alternativní způsoby stravování u sportovců
Monika Šilerová -
Alternativní způsoby stravování u sportovců.
Zuzana Hanušová -
Alternativní způsoby stravování
Karolína Březinová -
Alternativní způsoby stravování pro redukci tělesné hmotnosti
Markéta KOLÁŘOVÁ -
Alternativní způsoby ve stravování se zaměřením na vegetariánství
Věra Folková -
Alternativní způsoby stravování v současné společnosti
Tereza Neuwirthová -
Alternativní způsoby stravování a jejich prevalence u studentů vysokých škol
Natálie ŠTĚPÁNKOVÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva