Bc. Alena Šilerová, DiS.

Bakalářská práce

Vývojové proměny v jídelním a nápojovém lístku

Developmental changes in the food and beverage menu
Anotace:
Tématem bakalářské práce jsou " Vývojové proměny v jídelním a nápojovém lístku. Cílem práce je analyzovat znalosti české veřejnosti o současných trendech a zjistit tak rozdíl o jejich povědomí mezi generacemi. Druhým cílem práce je zachytit vývojové proměny v nabídkových lístcích. Pro naplnění cíle byly zvoleny dvě metody. Metoda dotazníkového průzkumu a strukturovaného rozhovoru, na který navazuje …více
Abstract:
The topic of the bachelor thesis are "Developmental changes in the food and beverage menu“. The aim of the thesis is to analyze the knowledge of the Czech public about current trends and to find out the knowledge differences between generations. The other goal is to capture the developmental changes in the food and beverage menus. Two methods were used in order to fulfil the goals. The method of questionnaire …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/rrhxz/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Josef Vlček, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze