Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů – Bc. Michaela VOSTARKOVÁ
Bc. Michaela VOSTARKOVÁ
Bakalářská práce
Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů
Preparation and characteristics of mixtures for manufacturing ice-creams
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na technologii výroby mražených krémů. Mým cílem bylo zpracovat literární rešerši o mražených krémech a surovinách, které jsou při výrobě použity. Klíčovou částí práce je výběr surovin používaných při výrobě mražených krémů a následky nesprávně zvolených surovin, projevující se na kvalitě konečného produktu. V dalších ka-pitolách je nastíněn obecný postup výroby a …víceAbstract:
This bachelor thesis focuses on the manufacturing technology of ice-creams. The aim was to process a literature search on ice-creams and raw-materials used during the production. The core of the thesis presents the choice of raw materials used in the production of ice-creams and the impact of incorrectly chosen raw materials affecting the end product qual-ity. Other chapters deal with the general manufacturing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor:
5442
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VOSTARKOVÁ, Michaela. Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv chlorace a pasterizace na výskyt genů antibiotické rezistence na výstupech z nemocniční čistírny odpadních vod
Klára Škodáková -
Posouzení vlivu filtrace a pasterizace na obsah vybraných vitaminů v pivu
Adéla Šimíčková -
Posouzení vlivu pasterizace a filtrace na obsah vybraných chemických složek piva
Dominika Vopelková -
Vliv mateřského mléka před a po pasterizaci na střevní mikrobiotu
Iva Mrvíková -
Návrh výměníku tepla pro pasterizaci mléka
Petr POLENÍK -
Removal of antibiotic resistance genes from sewage sludge under the conditions of pasteurization
Jan Havlík