Martina CHRAMOSTOVÁ

Bachelor's thesis

Využití skopového masa v gastronomii

Use of Sheep Meat in Gastronomy
Abstract:
Tato práce byla zpracována na téma ? Využití skopového masa v gastronomii?. Bakalářská práce je zaměřena na skopové a jehněčí maso. Zabývá se chemickým složením, anatomic-kými částmi ovce a tepelnými úpravami. V další části najdeme praktické využití skopového a jehněčího masa v české i světové gastronomii.
Abstract:
The aim of this work was elaborated on the topic ? Use of sheep meat in gastronomy? The bachelor thesis is focused on mutton and lamb. It deals with the chemical composition, anatomical parts of the sheep and thermal modification. In the next section we will find practical use of mutton and lamb in Czech and international cuisine.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2012
Accessible from:: 11. 5. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 6. 2012

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

CHRAMOSTOVÁ, Martina. Využití skopového masa v gastronomii. Zlín, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.5.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 11. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe