Problematika výskytu inhibičních látek v kravském mléce – Veronika STŘELEČKOVÁ
Veronika STŘELEČKOVÁ
Bachelor's thesis
Problematika výskytu inhibičních látek v kravském mléce
Residues of inhibitors in cow´s milk
Abstract:
Mléko, u nás nejčastěji používané mléko kravské, je velmi důležitou potravinou. Jeho význam spočívá v obsahu hodnotných bílkovin, lehce stravitelného mléčného tuku, laktózy, vitamínů a minerálních látek. Kvalitu syrového kravského mléka charakterizuje soubor znaků, mezi které patří např. celkový počet mikroorganismů, počet somatických buněk, obsah základních složek (tuk, bílkovina, laktóza, tukuprostá …moreAbstract:
Milk, in our territory frequently used cow?s milk, is very important nutrient. Its importance consists in the contents of valuable proteins, easily digestible milk fat, lactose, vitamins and minerals. The quality of raw cow?s milk is characterised by many indicators, for example total number of microorganisms, number of somatic cells, content of basic constituents (fat, protein, lactose, non-fat solids …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2012
Accessible from:: 13. 4. 2012
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
STŘELEČKOVÁ, Veronika. \textit{Problematika výskytu inhibičních látek v kravském mléce}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2012. Available from: https://theses.cz/id/16f31g/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
STŘELEČKOVÁ, Veronika. Problematika výskytu inhibičních látek v kravském mléce. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.4.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 13. 4. 2012 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Sustainable Systems in Agricultural Land
Theses on a related topic
-
Mikrobiální kontaminanty raw potravin a obilných produktů
Kristýna VENGLOVIČOVÁ -
Biologické hodnocení toxicity kontaminant životního prostředí
Lenka JARÁBKOVÁ -
P: Rezidua
Wojciech Barczyński -
Rezidua herbicidů v zelenině a možnosti jejich eliminace
Ulyana Kravchenko -
Rezidua antidepresiv v půdě, jejich zdroje a rizika
Adam Bartl -
Rezidua pesticidů v potravinách rostlinného původu
Lukáš Milisderfer -
Rezidua pesticidů a jejich metabolity v produktech ze zeleniny
Eliška Havlanová -
Rezidua antibiotik v půdě, jejich zdroje a rizika
Tereza Majerová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights