Faktory působící na výběr stravy a stravovací preference žáků středních odborných škol – Martina Adámková
Martina Adámková
Bakalářská práce
Faktory působící na výběr stravy a stravovací preference žáků středních odborných škol
Factors Influencing the Choice of Diet and Eating Preferences of Pupils in Secondary Vocational Schools
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá faktory působícími na výběr stravy a stravovacími preferencemi žáků středních odborných škol.V teoretické části bude objasněna charakteristika věkového období adolescence, výživa v tomto náročném vývojovém období a výživa jako neoddělitelná součást života. Budou zde definovány zásady správné výživy a školního stravování, stručně bude zmíněn i Rámcový vzdělávací program pro …víceAbstract:
Bachelor thesis deals with factors acting on choices of food and eating preferences of pupils studying secondary vocational schools.In the theoretical part, characteristic of the age of adolescence will be clarified, nutrition in this challenging development period and nutrition as a inseparable part of life. The principle of good nutrition and school meals will be defined here. The Framework Educational …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Lenka Krajčíková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ADÁMKOVÁ, Martina. \textit{Faktory působící na výběr stravy a~stravovací preference žáků středních odborných škol}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/19u5fg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzděláváníMendelova univerzita v Brně
Institut celoživotního vzděláváníBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku
Práce na příbuzné téma
-
Vybrané faktory vzniku obezity v dětském věku
Kateřina Teplá -
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Spillerová Spillerová -
Health and Safety Applications in the Health Sector of Turkey
Rashad Zeynalli -
E-health cloud specificities: How to deploy infrastructure for e-health cloud applications
Evgeniya Sokolova -
Health economic aspects of telehealth interventions in heart failure - an economic model for health care decision-makers
Ahmed Saeed Hameed -
Community Health Workers in Emergency Situations: Evidence from the Female Community Health Volunteer's Role in the 2015 Earthquake and the COVID-19 Pandemic.
Monica AVOGADRI -
Health literacy and health related behaviour in the hospital workforce
Rico Sattler -
Health and Health Sector as Part of the Competitive Identity of Qatar and the United Arab Emirates
Tomáš KOPECKÝ
Název
Vložil
Vloženo
Práva