Bc. David Janáček

Bachelor's thesis

Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente

Operation Management of Technological Food processing with focus on Ambiente Restaurants
Abstract:
Tato práce se věnuje problematice řízení na úseku technologického zpracování potravin gastronomického provozu se zaměřením na restaurační síť Ambiente. Hlavním cílem této práce bylo stanovení různých stylů řízení organizace z hlediska historie a aktuálních trendů a jejich vzájemné porovnání. V teoretické části byly informace shromažďovány pomocí rešerší a studiem odborné literatury. Při zpracování …more
Abstract:
This thesis aims to the problematics of operation management of technological food processing with focus on Ambiente Restaurants. For the theoretical part of this work, the information was studied and selected from expert literature. The main objective in this work was to analyse different types of operation management with the focus on history, new trends and their comparison. For the creation of …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 9. 2018
  • Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)