Bc. Jan Foldyna

Bachelor's thesis

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni

Gastronomic concept food truck focused on Czech gastronomy.
Abstract:
Food trucky jsou dnes čím dál tím oblíbenější mezi konzumenty. Zvýšení jak kvality, tak zpracování pokrmů ukázalo na fakt, že i venku na nohou se člověk může najíst nadmíru dobře, a přitom nemusí utratit hromadu peněz. Provozovatelé tohoto specifického odvětví gastronomie dokazují svou zručnost, kreativitu a lásku k jídlu, kterou se snaží předat dál. Cílem této bakalářské práce je navrhnout koncept …more
Abstract:
Nowadays, food trucks are becoming more and more popular among consumers. With the rising quality and preparation of meals one can state that even if it is outside standing, people can still enjoy remarkable food and save a lot of money. Operators of this specific gastronomic industry are proving their skilfulness, creativity, and love for food, which they are also trying to pass on. Main purpose of …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 6. 2021
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Martin Pop, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze