Způsoby prodloužení údržnosti mléčných výrobků – Bc. Martina Piskačová
Bc. Martina Piskačová
Master's thesis
Způsoby prodloužení údržnosti mléčných výrobků
Method for extending the shelf-life of dairy products
Anotácia:
Tato diplomová práce na téma Způsoby prodloužení údržnosti mléčných výrobků se ve své teoretické části zabývá mlékem a mléčnými výrobky, ve speciálních kapitolách také samostatně čerstvými sýry - jejich obecným postupem výroby a možnými vadami. Dále se také teoretická část zabývá důvody kažení mléčných výrobků, vlivem vnějšího prostředí na mikroorganismy. Mezi tyto patří především teplota, pH a vodní …viacAbstract:
This thesis on a Method for extending the shelf-life of dairy products in its theoretical part with milk and milk products, in special chapters separately with fresh cheese - their general process of production and possible defects. Furthermore, the theoretical part deals with the reasons for spoilage of dairy products, due to the external environment on microorganisms. These include in particular …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva