Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování – Monika Martincová
Monika Martincová
Bakalářská práce
Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování
Nutrition Assessment in the Hospital Dietary System
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá hodnocením výživy v nemocničním systému stravování. Práce se dělí na dvě části, teoretickou a praktickou. Začátek teoretické části bakalářské práce se zabývá charakteristikou nemocničního systému stravování. Dále se teoretická část věnuje základním složkám potravy, mezi které patří bílkoviny, sacharidy a tuky. Následně je charakterizován dietní systém ve zdravotnických zařízeních …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the evaluation of nutrition in a hospital food service system. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical. The beginning of the theoretical part of the bachelor thesis deals with the characteristics of a hospital catering system. The theoretical part additionaly deals with basic components of food, which include protein, carbohydrates and fat. A dietary …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Martincová, Monika. Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování. Zlín, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie
Práce na příbuzné téma
-
Stravování pacientů ve zdravotnickém zařízení
Hana Tkadlecová -
Vyhodnocení úrovně pestrosti stravování a plnění nutričních požadavků klientů ve vybraném zdravotnickém zařízení
Kateřina JÍLKOVÁ -
Výživové trendy ve zdraví a nemoci ve vybraných náboženstvích
Renata PILEČKOVÁ -
Spokojenost pacientů s nabízenou stravou ve zdravotnických zařízeních
Anna Čermáková -
Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních
Miroslava KUCHAŘOVÁ -
Institucionální stravování – nemocnice
Nikola Rusevská -
Specifika institucionálního stravování (nemocnice)
Diana Tsvetkova