Monika Martincová

Bakalářská práce

Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování

Nutrition Assessment in the Hospital Dietary System
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá hodnocením výživy v nemocničním systému stravování. Práce se dělí na dvě části, teoretickou a praktickou. Začátek teoretické části bakalářské práce se zabývá charakteristikou nemocničního systému stravování. Dále se teoretická část věnuje základním složkám potravy, mezi které patří bílkoviny, sacharidy a tuky. Následně je charakterizován dietní systém ve zdravotnických zařízeních …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the evaluation of nutrition in a hospital food service system. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical. The beginning of the theoretical part of the bachelor thesis deals with the characteristics of a hospital catering system. The theoretical part additionaly deals with basic components of food, which include protein, carbohydrates and fat. A dietary …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Helena Velichová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Martincová, Monika. Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování. Zlín, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe