Martina Hrubá

Bakalářská práce

Vývoj kávové kultury v ČR

Development of Coffee Culture in the Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá analýzou vývoje a současného stavu kávové kultury v České republice. Kávová kultura u nás se v posledních 10 letech velice zlepšila, avšak stále není dostatečně kvalitní, a proto se práce zaměřuje právě na toto téma. Práce provede čtenáře stručnou historií o kávě samotné a jejím vstupu do povědomí lidí. Následný vývoj obchodu a konzumace kávy vyústí v současné preference …více
Abstract:
This bachelor´s thesis is focused on the topic - analysis of the development and current situation of coffee culture in the Czech Republic. Present-day condition of coffee culture in our country had improved in the last ten years but it is still has not sufficient quality. Because of that fact the topic is interested in coffee culture. Thesis takes the reader through the history of coffee itself and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
  • Oponent: Ing. Dana Johnová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví