Zásobovací logistika v restauračním a hotelovém průmyslu – Jan Plicka
Jan Plicka
Master's thesis
Zásobovací logistika v restauračním a hotelovém průmyslu
Supply logistics in the restaurant and hotel industry
Anotácia:
Práce se zabývá analýzou zásobovací logistiky konkrétního restauračního a hotelového provozu. V současné době vysoké a tvrdé konkurence hraje v tomto odvětví zásobování čím dál tím důležitější roli. Vhodně zvolený proces zásobování a volby dodavatelů je do značné míry konkurenční výhodou například v podobě vyšší čerstvosti surovin, flexibilních dodávek či snižování nákladů. Cílem práce je přiblížit …viacAbstract:
The thesis deals with the analysis of supply logistics of specific restaurant and hotel operation. Currently, in times of high and hard competition, supply proces plays an increasingly important role. A suitably chosen procurement process and choice of suppliers is to a large extent a competitive advantage, for example in the form of higher ingredient freshness, flexible deliveries or cost savings …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 10. 2017
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/73415
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 6. 2018
- Vedúci: Petr Jirsák
- Oponent: Bedřich Rathouský
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/73415
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / odbor:
Ekonomika a management / Management
Práce na příbuzné téma
-
Logistika zásobování hotelů a restaurací
Anna Číhalová -
Řízení vztahů s dodavateli
Simona Kubičková -
Optimalization of Supply chain management in the manufacturing company
Shengmu Yuan -
Sustainable Procurement in Public Sector: supply chain cascade
Juan Jose Salgado -
Drivers, barriers and social considerations for AI adoption in Supply Chain Management
Johannes Engelbert Hangl