Kateřina MIZERÍKOVÁ

Bakalářská práce

Modelový postup výroby červeného a růžového vína

Model Method of Rose and Red Wine Production
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o procesu výroby červeného a růžového vína. Je zde zahrnuta charakteristika červeného a růžového vína, odrůdy vinné révy vhodné pro výrobu červených a růžových vín a zpracování hroznů. Dále je popsána technologie výroby červených vín a technologie výroby růžových vín. V závěru práce je popsáno skladování vína a jeho podávání.
Abstract:
The bachelor project deals with the production process of red and rose wines. It also includes characteristics of red and rose wines, varieties of grapes suitable for production of red and rose wines and the grapes processing. Production technology of red and rose wines is described as well. Storing and serving process is mentioned in the end of the project.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2013
Zveřejnit od: 17. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MIZERÍKOVÁ, Kateřina. Modelový postup výroby červeného a růžového vína. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 17.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 17. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii