Modelový postup výroby červeného a růžového vína – Kateřina MIZERÍKOVÁ
Kateřina MIZERÍKOVÁ
Bakalářská práce
Modelový postup výroby červeného a růžového vína
Model Method of Rose and Red Wine Production
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o procesu výroby červeného a růžového vína. Je zde zahrnuta charakteristika červeného a růžového vína, odrůdy vinné révy vhodné pro výrobu červených a růžových vín a zpracování hroznů. Dále je popsána technologie výroby červených vín a technologie výroby růžových vín. V závěru práce je popsáno skladování vína a jeho podávání.Abstract:
The bachelor project deals with the production process of red and rose wines. It also includes characteristics of red and rose wines, varieties of grapes suitable for production of red and rose wines and the grapes processing. Production technology of red and rose wines is described as well. Storing and serving process is mentioned in the end of the project.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2013
Zveřejnit od: 17. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MIZERÍKOVÁ, Kateřina. Modelový postup výroby červeného a růžového vína. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 17.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 17. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Sledování parametrů zrání mladého bílého vína
Petra Šťavíková -
Zrání vína v sudech typu Barrique
Jiří Hloušek -
Oxidativní výroba vín
Luděk Poláček -
Vznik a vývoj karbonylových sloučenin při výrobě vína
Jakub Herzán -
Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
Hana Svobodová -
Akcelerace kódu Autodock Vina na Xeon Phi
Tomáš Ritter -
Optimalizace kódu Autodock Vina
Jan Dvořák -
Světový trh vína a postavení Chile na tomto trhu se zaměřením na firmu Vina El Aromo
Nikola Bartoňková