Mgr. Andrea Kuchyňková

Bachelor's thesis

Systémy senzorického hodnocení vín.

Systems for sensory evaluation of wines
Abstract:
Bakalářská práce byla řešena v akademickém roce 2019/2020 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně. Práce se zaměřuje na aktuálně i historicky používané systémy senzorického hodnocení vín. Pojednává o principech a metodách senzorické analýzy poživatin, které nadále uplatňuje při srovnávání posuzování kvality vín a jejich organoleptických …more
Abstract:
The bachelor‘s thesis has been solved during the academic year 2019/2020 at Post-Harvest Technology of Horticultural Products at Faculty of Horticulture, Mendel University in Brno. The text is focused on systems for sensory analysis of wines used currently and historically. It is concerned about principles and methods of sensory analysis which are applied for a comparison of evaluation quality of wines …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 8. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta