Vyhlídky rozvoje hotelnictví ve středisku Bukovel – Bc. Viktoria Horokhovyanko
Bc. Viktoria Horokhovyanko
Diplomová práce
Vyhlídky rozvoje hotelnictví ve středisku Bukovel
Prospects for the development of the hotel industry in resort Bukovel
Anotace:
Horokhovyanko Viktoria. Vyhlídky rozvoje hotelnictví ve středisku Bukovel. Diplomová práce. Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. Celkový počet stran – 76. Cílem práce je doložit, že cestovní ruch na Ukrajině, zejména v horských střediscích, má díky přírodním podmínkám a kulturnímu dědictví perspektivu rozvoje. Výchozí část je souhrn teoretických poznatků, které se váží k Ukrajině obecně a k informacím …víceAbstract:
The aim is to demonstrate that tourism in Ukraine, especially in mountain resorts, is due to natural conditions and cultural heritage is very perspective . The default section is a summary of theoretical knowledge, which bind to Ukraine in general and information related to tourism (visa requirement, hotels, gastronomy, transport, etc.) It also includes a characteristic mountain resorts generally and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/7215/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Eva Klánová
- Oponent: prof. PhDr. Libor Pavera, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOROKHOVYANKO, Viktoria. \textit{Vyhlídky rozvoje hotelnictví ve středisku Bukovel}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/1l34ag/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Fenomén sportu a jeho význam pro region Nového Města na Moravě
Jana Poulová -
Výskyt a charakter úrazů při zimních sportech ve vybraných lokalitách Krkonoš a Šumavy
Václav Dvořáček -
Komparace středisek zimních sportů v ČR a ve Francii
Tomáš Vejvoda -
Modifikace regionální jednotky pro provoz ve střediscích zimních sportů
David Zaoral -
Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii
Irena Rosenbergová -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
Veronika Janečková -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
Tereza Štěrbová -
Česká gastronomie a gastroturismus německým pohledem
Ludmila Rejšková