Bc. Radek Chalupa

Master's thesis

Vliv pandemie COVID-19 na systém poskytování gastronomických služeb

Impact of COVID-19 pandemic on the system of providing gastronomic services
Abstract:
Procesní řízení v oblasti gastronomie, popis rozdílů v procesním řízení v gastronomické části sportovního eventu v období před vypuknutím pandemie nemoci COVID 19 (Světový pohár v alpském lyžování žen Jasná 2016) a během pandemie nemoci COVID 19 (Světový pohár v alpském lyžování žen Jasná 2021).
Abstract:
Process management in gastronomy, description of differences in process management in the gastronomic part of a sporting event in the period before the outbreak of the COVID 19 disease pandemic (Women's Alpine Skiing World Cup Jasná 2016) and during the COVID 19 disease pandemic (Women's Alpine Skiing World Cup Jasná 2021).
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 9. 2023
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Reader: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.