Mgr. Martin Zvára

Bachelor's thesis

Metodická a odborná příprava praktické maturitní zkoušky oboru vzdělání Gastronomie na SOŠ a SOU Vlašim

Methodical and special preparation of practical school-leaving exam for branch of study Gastronomy at SOŠ a SOU Vlašim
Abstract:
ZVÁRA, M. Metodická a odborná příprava praktické maturitní zkoušky oboru vzdělání 65-41-L/01 Gastronomie, bakalářská práce Brno, MU 2014, 50 s. Předmětem bakalářské práce je zpracování metodické a odborné přípravy praktické maturitní zkoušky oboru vzdělání 65-41-L/01 Gastronomie dle obsahu a metodického pokynu vypracovaného školou.
Abstract:
ZVÁRA, M. Methodical and special preparation of practical school-leaving exam for branch of study 65-41-L/01 Gastronomy, thesis Brno, MU 2014, 50 p. The subject of my thesis is processing of methodical and special preparation of practical school-leaving exam for branch of study 65-41-L/01 Gastronomy according to the content and guideline prepared by the school.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 5. 2014
  • Supervisor: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Reader: Ing. Pavla Stejskalová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta