Mgr. Martin Zvára

Bakalářská práce

Metodická a odborná příprava praktické maturitní zkoušky oboru vzdělání Gastronomie na SOŠ a SOU Vlašim

Methodical and special preparation of practical school-leaving exam for branch of study Gastronomy at SOŠ a SOU Vlašim
Anotace:
ZVÁRA, M. Metodická a odborná příprava praktické maturitní zkoušky oboru vzdělání 65-41-L/01 Gastronomie, bakalářská práce Brno, MU 2014, 50 s. Předmětem bakalářské práce je zpracování metodické a odborné přípravy praktické maturitní zkoušky oboru vzdělání 65-41-L/01 Gastronomie dle obsahu a metodického pokynu vypracovaného školou.
Abstract:
ZVÁRA, M. Methodical and special preparation of practical school-leaving exam for branch of study 65-41-L/01 Gastronomy, thesis Brno, MU 2014, 50 p. The subject of my thesis is processing of methodical and special preparation of practical school-leaving exam for branch of study 65-41-L/01 Gastronomy according to the content and guideline prepared by the school.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 5. 2014
  • Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Pavla Stejskalová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta